Jouw Afbeelding

Ga hier naar onze nieuwe website!

HR Groep

Ons team bestaat uit enthousiaste en gedreven Leer Werk Coaches, een HR consultant en een adviseur die er alles aan doen om jou te helpen aan een passende opleiding/baan. Heb je vragen, ben je geïnteresseerd, nieuwsgierig of wil je graag kennis maken? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

EVEN VOORSTELLEN…

SJOUKJE

‘Mijn naam is Sjoukje van der Es en binnen HR Werkt ben ik één van de Leer Werk Coaches. Voor mij is persoonlijk contact en aandacht erg belangrijk. Ik streef er dan ook naar dat ieder individu bij HR Werkt de juiste begeleiding krijgt. Door mijn gedrevenheid en spontaniteit voelt iedereen zich snel gehoord, vertrouwd en gewaardeerd binnen het bedrijf. 

Op het moment ben ik woonachtig op Bonaire met mijn gezin, bestaande uit 4 gezellige kinderen, een lieve man en niet te vergeten Soof de labradoodle.

Naast mijn werk ontdek ik graag nieuwe recepten. Verder reis ik graag.

ANNA

‘Hoi! Mijn naam is Anna Reitsma en ik ben Leer Werk Coach bij HR Werkt.

Ik zie HR Werkt als een mooie uitdaging. Het idee om met nieuwe mensen te werken en samen naar mooie doelen toe te werken sprak mij enorm aan. Iets meer over mezelf: ik woon in Groningen en zaalvoetbal en reizen zijn twee van mij passies.

Ik probeer alle dingen die ik in het dagelijks leven doe, met plezier te doen. Sociaal, assertief, behulpzaam en gedisciplineerd zijn woorden die mij goed omschrijven. 

JUDITH

Mijn Naam is Judith Brekelmans en ik ben HR consultant & coach bij HR-Werkt. 

Ik werk en woon al 14 jaar op de Caribische eilanden, eerst op Curaçao en sinds tien jaar op Bonaire. Mens & werk staan bij mij altijd centraal, in de breedste zin van het woord. Ik durf mijzelf enthousiast en gedreven te noemen en de uitdrukking ‘what you see is what you get’ is zeker van toepassing op mij als persoon en op mijn manier van werken. Daarnaast zijn eerlijkheid en wederzijds respect voor mij enorm belangrijk. 

MARCELINO

Mijn naam is Marcelino Mauricio en ik ben adviseur en coach bij HR-Werkt.

Ik werk en woon al 14 jaar op Bonaire. Voor mij staat de mens centraal en benaderd de mens vanuit holistisch mensbeeld. Motivatie, reflecterend vermogen, authentiek en potentie van de individu zijn voor mij enorm belanrijk.
Mijn drijfveer is om anderen te inspireren en empoweren.
Ik ben altijd bereid om dienstbaar te zijn, naar anderen die hulp nodig hebben. Voetballen is mijn passie. In de hoedanigheid van trainer en coach gebruik ik sport als middel om jongeren te vormen.

In juni 2022 heb ik een koninklijke onderscheiding ontvangen en ben benoemd tot Ridder van Oranje van Nassau, als teken van dankbaarheid voor alles waar ik me voor ingezet heb.

Ik houd ervan om uit mijn comfortzone te stappen en nieuwe kansen te benutten.
Ik durf mijzelf gedreven, betrokken, doorzetter, pragmatisch en een ‘out of the box’ denker te noemen. Daarnaast zijn oprechtheid,  wederzijds respect  en duidelijkheid voor mij belangrijk.