Jouw Afbeelding

Ga hier naar onze nieuwe website!

HR Groep

Betrouwbaar

Bekwaam

Betrokken

Bewust

Onze leer-werkconstructie: een unieke kans om werkervaring op te doen en tegelijk te leren.

Wie zijn wij?

Wij zijn een organisatie die jongeren en (zij-)instromers een unieke kans bieden op een opleiding én een baan binnen de (onder andere maritieme) techniek.

HR-Werkt Bonaire is onderdeel van de HR Groep, die gevestigd is in Nederland en actief is binnen de sectoren: maritiem, civiel, infra en energie.

Waarom?

Onlangs is de HR Groep gestart op Bonaire. Gelegen aan het Caribische water, een van de drukste (vaar) routes ter wereld én aan de poort van Zuid-Amerika. HR Groep heeft de ambitie om naast Europa ook haar diensten en activiteiten binnen het Caribische en (Zuid) Amerikaanse gebied aan te bieden, vanaf Bonaire.

Daarom zoeken wij jou!

HR-Werkt! Bonaire is op zoek naar 2 jongeren die geïnteresseerd zijn in een betaalde werk- en leerconstructie die door HR-Werkt wordt aangeboden voor het aankomende schooljaar (september 2023). Deze uitdaging biedt jou de (unieke) kans om werkervaring op te doen en tegelijkertijd te leren. Daarna keer je terug op het eiland als bekwaam technicus en onderdeel van de HR Groep familie. Ofwel; je bouwt aan je eigen toekomst én aan die van de HR Groep.

Ben jij op zoek naar een kansrijke toekomst met een gefinancierde opleiding én baan binnen de (maritieme) techniek? Dan kunnen wij jou helpen!

Wat bieden wij?

HR-Werkt biedt jou scholing, verblijf, werk én inkomen. Je gaat een 1,5 jaar durende opleiding aan binnen de opleiding maritieme techniek in Sneek (Friesland, Nederland). De opleiding wordt door ons betaald.
Tijdens deze opleiding word je zorgvuldig begeleid door een team van buddy’s en begeleiders (o.a. Papiamentssprekende mensen, afkomstig van de Caribische eilanden) die er alles aan willen doen om jou te laten slagen. Je krijgt een unieke kans om in meerdere keukens te kijken en zodoende veel praktijkervaring op te doen.

Er wordt je huisvesting aangeboden, een auto voor onder andere vervoer van en naar school en een goed en passend inkomen. Ook krijg je de mogelijkheid om gedurende dit traineeship een aantal weken terug te keren naar het eiland of om familie over te laten komen.

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent minimaal 18 jaar
  • Je bent in het bezit van een Nederlands paspoort
  • Je weet iets over de Nederlandse cultuur
  • Je kent de basis van de Nederlandse taal (verstaan/spreken)
  • Je hebt geen strafblad
  • Je hebt een MBO-opleiding (niveau 2, 3 of 4) afgerond in de (bij voorkeur) technische richting
  • Je bent zelfstandig, leergierig en communicatief vaardig 

Dit ga je doen

Op maandag ga je naar school, de rest van de week ben je aan het werk. Hiervoor ontvang je dus salaris. Je wordt opgeleid tot allround (maritiem) technicus en leert gedurende de opleiding lassen, fitten en het monteren van leidingsystemen en motorhuis installaties voor de grote beroepsvaart en exclusieve jachtbouw.Het unieke aan dit traineeship is dat je na de opleiding terug keert naar het mooie Bonaire en een baan hebt met een erkende MBO-opleiding niveau 2, 3 of 4.Het begeleidingsteam van HR-Werkt! is groot en bestaat uit enthousiaste en betrokken mensen die Papiaments en/of Nederlands spreken, de cultuur op zowel Bonaire als Nederland goed kennen en die vanuit een maatschappelijk oogpunt jou graag willen ondersteunen.

Goed om te weten

We willen starten met 2/3 enthousiaste en zorgvuldig geselecteerde trainees en gaan met elkaar ons uiterste best doen om dit traject succesvol te laten zijn. We hebben de grote wens en ambitie om dit aantal uit te breiden. Daarom zijn wij uiterst zorgvuldig. We willen dat dit project slaagt en succesvol gaat verlopen, dan kunnen we met elkaar impact en het verschil maken.

Ben je nu al enthousiast? Neem gerust contact met ons op!

Sjoukje van der Es 

werkenbij@hr-werkt.nl 

+31(0)614150350 (WhatsApp)
+599 786 1573
(Telefoon)